Friday, 20 September 2013

Sorry Bos!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja!

Holla!

Untuk post kali ini saya ingin berkongsi sesuatu dengan anda semua yang saya boleh katakan agak menarik. Tetapi sebelum itu, pernahkah anda terfikir yang:


1) Kenaikan harga minyak 20 sen baru baru ini memberi kesan kepada hidup anda? 

2) Anda akan membaca kisah kejayaan seorang ‘engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes ?  

3) Terdapat peluang-peluang bisnes yang mudah dijalankan di Malaysia? 

4) Anda akan memperolehi tips bagaimana untuk berjaya dalam bisnes dengan mudah? 

Jika jawapan anda ialah "YA", sekarang ni saya  ingin berkongsi dgn anda tentang senaskah E-Book yang begitu istimewa yang boleh manjadi panduan kepada anda.

"SORRY BOSS! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA!!!"

  
Pernah anda terfikir untuk berhenti kerja anda sekarang? Berhenti kerja untuk melakukn kerja yang lain yang lebih menjanjikan kepuasan dan pendapatn yang jauh lebih besar daripada pendapatan anda sekarang. Saya pasti apabila anda sudah habis membaca E-Book ini, akan terpacullah ayat "Sorry Bos, Saya Terpaksa Berhenti Kerja!".

Ebook ini bukan ebook biasa. Ia ebook luar biasa. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online. Bacalah, hayatilah kisah susah payah perjuangan seorang usahawan wanita untuk berjaya dalam perniagaan yang diceburinya.


Di belakang beliau, ada seorang suami yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepadanya, semata mata untuk melihat cita cita isterinya untuk berhenti kerja dan menjadi Working At Home Mum (W.A.H.M) tercapai.


Bukan mudah untuk berjaya!!! Kejayaan usahanita ini pasti menjadi inspirasi kepada lebih ramai orang lain untuk turut berjaya. Berjaya di dunia dan di akhirat.


Sekiranya anda mahu tahu cara mudah untuk berjaya dalam perniagaan, bacalah ebook ini. Mudah mudahan, akan ada seorang dua di kalangan pembaca ebook ini menjadi seorang jutawan suatu hari nanti. Dan semoga orang itu adalah ANDA!!!


Setebal 144 muka surat. Padat dengan nasihat, motivasi dan pengajaran yang boleh dipelajari oleh kita semua. Apa yang lebih menarik, Ebook ini ditulis berdasarkan perspektif Islam bagaimana untuk memulakankan sesuatu perniagaan.


Semoga buku ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.
 
Dapatkan EBOOK ini secara percuma di http://www.ebookniaga.com/sorryboss/shafiq

Sekian Wassalam.
 
 

No comments:

Post a Comment

You May Like Also Like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...